Șocant: O familie din Sibiu a primit o factură la curent de 33.000 de lei

O familie din Sibiel a fost șocată la primirea unui facturi la curentul electric în valoare de 33.000 de lei. Ei susțin că vor fi nevoiți să facă un împrumut bancar pentru a plăti banii.

Cristina Deac a primit factura în luna iulie, fiind vorba despre o regularizare de patru ani.  Deși citirea indexului nu s-a mai făcut din luna mai, anul 2019, pe motivul că „nu au cititori”,  suma de 33.000 de le a fost stabilită, după ce s-ar fi calculat consumul de energie la tariful actual, potrivit stiripesurse.ro.

Proprietarii sunt încă în stare de șoc după factura primită, ei achitând lunar facturile indiferent că au fost 200, 300 sau 800 lei. Familia se gândește, în cel mai rău caz, să facă un împrumut bancar pentru a plăti banii. „Noi acum trebuie să facem un credit în bancă pentru această factură, care după spusele lor, ar trebui să fie și mai mare de atât, pentru că de anul acesta tariful s-a schimbat, deși cei de la Electrica au făcut calculul calculul în funcție de tariful de astăzi”, spune sibianca.

Femeia locuiește împreună cu soțul și copilul într-o casă cu două etaje, în Săliște.Singura soluție primită de la Electrica de către familie a fost să plătească jumătate de sumă, iar restul eșalonat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here