Simigerie, închisă și amendată după ce în interior au fost găsiți șoareci

sursa : Pixibay

O simigerie din orașul Galați a fost închisă și sancționată cu peste 13.000 de lei de către Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului și Direcția de Sănătate Publică, după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini cu șoareci în vitrină.

Autoritățile s-au autosesizat, iar în timpul controalelor au fost descoperite capcane pentru șoareci și un șoarece mort.

„Am descoperit o gaură în pardoseală, iar sub un utilaj frigorific se aflau  două capcane de șoareci, în una din ele fiind chiar un șoarece mort. Pentru toate aceste nereguli, activitatea simigeriei a fost închisă iar agentul economic a fost amendat cu 10.000 de lei”, a declarat Eugen Hristache, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Galați,

O amendă în valoare de 3.000 de lei a primit agentul economic din partea Direcției de Sănătate Publică Galați care a constatat, în urma verificărilor, că în unitate nu se efectuase acțiunea de dezinfecție și deratizare, conform procedurilor în vigoare, o dată la 6 luni.

Simigeria va rămâne închisă până la remedierea tuturor problemelor constatate.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here