Sibiu: Șofer urmărit în trafic ca în filme de oamenii legii

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

Un şofer de 20 de ani din Sibiu a fost amendat cu 3.190 lei. Lui  i s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 180 zile. Acest lucru după ce nu a oprit la semnalele poliţiştilor. El şi-a continuat drumul prin oraş încălcând mai multe reguli de circulaţie.

Acesta nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni. Atunci când poliţia a încercat să-l oprească, tânărul a fugit. El a încercat să scape de echipajul de la Rutieră.

Poliţia Sibiu a postat pe Facebook urmărirea în trafic

Urmărirea în trafic a fost descrisă pe pagina de Facebook a Poliţiei Sibiu, potrivit digi24.ro.

„Tânărul şofer, la trecerea pentru pietoni de pe B-dul G-ral Vasile Milea intersecţie cu str. Revoluţiei, nu acordă prioritate de trecere unui pieton aflat în traversarea regulamentară a părţii carosabile. Moment în care echipajul de poliţie din cadrul Serviciului Rutier, aflat pe banda nr. 1, porneşte în urmărirea acestuia. Deşi sistemul acustic şi luminos al autospecialei de poliţie este în funcţiune, asta nu îl determină deloc pe şofer să oprească. El îşi continuă deplasarea fără să acorde prioritate de trecere vehiculelor care aveau acest drept în sensul giratoriu Bvd. G-ral Vasile Milea cu Calea Dumbrăvii. Iar pe Bvd. Unirii efectuează neregulamentar manevra de depăşire prin dreapta şi intră în coliziune cu un autovehicul. Dar îşi continuă deplasarea către Şos. Alba Iulia. În sensul giratoriu Bvd. Unirii cu Bvd. Corneliu Coposu, şoferul pătrunde fără să se asigure şi fără să acorde prioritate de trecere vehiculelor din sensul giratoriu. Ajuns din urmă de poliţişti, şoferul virează dreapta spre Piaţa Unirii. Dar realizând că nu mai are unde înainta, în sfârşit opreşte”, precizează Poliţia.

Poliţiştii l-au testat cu aparatul alcooltest şi drug test, ambele teste fiind negative.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here