Sibiu: O femeie a murit în urma unei operații de scoatere a unei pietre la rinichi

Anchetă la Spitalul Județean din Sibiu după ce o femeie de 31 de ani a murit în urma unei operații de scoatere a unei pietre la rinichi. Soțul acesteia dă vina pe medici în timp ce reprezentanții spitalului spun că pacienta avea o afecțiune rară, care i-a provocat complicații grave.

Femeia avea 31 de ani și era mama unui băiețel de 13 ani și a unei fetițe de un an și 7 luni. Ea s-a internat în Spitalul Județean din Sibiu pentru scoaterea unei pietre la rinichi. Soțul ei spune că  ea a început să se simtă rău la câteva ore după operație.

Am anunțat asistentele care habar nu aveau că sângera și au venit, au bandajat-o și l-au chemat pe domnul doctor l-am întrebat dacă trebuie să ne așteptăm la complicații, nu, totul e ok, e normal să mai sângereze câte un pic”, spune Alexandru Tocaciu, soțul pacientei.

Femeia a fost transferată la ATI și supusă, a doua zi, unei noi operații, în care i-a fost scos rinichiul.  La scurt timp a intrat în comă și nu și-a mai revenit.

„Din primele informații este un caz extrem de complex, grav și cu o evoluție fulgerătoare, problemele post operatorii fiind cauzate de o boală de natură hematologică. Tot din primele informații reiese că pacienta a primit îngrijirile corespunzătoare”, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here