Sibiu: Ioan Banciu (PSD), schimbat din funcţia de vice al Consiliului Judeţean

Consilierii judeţeni din Sibiu au votat, în şedinţa din 29 ianuarie, schimbarea din funcţie a vicepreşedintelui Ioan Banciu (PSD). Constantin Şovăială (PNL) este noul vicepreşedinte al Consilului Judeţean Sibiu.

Constantin Sovaiala
Constantin Șovăială, noul vice al CJ Sibiu

Cu 18 voturi obţinute din 30 exprimate, Constantin Şovăială este noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, scrie adevarul.ro. “Mesajul meu este că voi avea un mandat bazat pe integritate, transparenţă şi interes public”, a spus Şovăială, imediat după anunţarea rezultatelor votului.

Constantin Şovăială este de profesie avocat, şi este de asemenea cadru didactic în cadrul Universităţii Lucin Blaga din Sibiu. A mai fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean între 2009 şi 2012,din partea PDL, iar în 2012 a candidat fără succes pentru un mandat de deputat. Constantin Şovăială are 54 de ani, este căsătorit şi are doi copii.

Propunerea de schimbarea a lui Ioan Banciu a fost făcută de un grup de 19 consilieri, din partea Partidului Naţional Liberal (PNL) şi a Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR). Cel mai probabil, înlocuitorul său va fi Constantin Şovăială (PNL), care a mai ocupat şi în trecut această funcţie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.