Senator, depistat pozitiv cu COVID-19. El candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean

FOTO: fernandozhiminaicela/Pixabay.com
FOTO: fernandozhiminaicela/Pixabay.com

Senatorul Pro România, Nicolae Marin, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Politicianul și-a făcut testul la un laborator privat după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. El este candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean și a anunțat vă intra în autoizolare în următoarele 14 zile.

„Așa cum anunțam în cursul dimineții, am efectuat testul COVID și din păcate rezultatul este unul pozitiv în condițiile în care familia mea, soția și copilul au primit buletinul de analiză cu rezultatul negativ”, a anunțat senatorul gălățean Nicolae Marin.

Senatorul a anunțat că va respecta cu strictețe dispozițiile legale și se va afla în autoizolare în următoarele 14 zile.

„Asigur cu această ocazie membrii, simpatizanții și cetățenii județului Galați că rămân conectat la realitatea acestor zile și acestui final de campanie și cu siguranță că sunt încrezător în rezultatul pe care îl vom obține noi, cei din PRO România Galați.Cu siguranță vom reuși să trecem cu bine și peste această perioadă și să ne ajute Dumnezeu să ne revedem sănătoși!”, a transmis senatorul Nicolae Marin.

Senator din Galați, suspect de Covid-19, a intrat în autoizolare

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here