Șeful Poliției Târgoviște și alți trei polițiști, cercetați după scandalul de la înmormântarea fetiței omorâte pe trecerea de pietoni

Bataie politisti
Bataie politisti. Sursa foto: antena3

Șeful Poliției Târgoviște și alți trei polițiști, sunt cercetați  pentru gestionarea defectuoasă a dispozitivului instituit la înmormântarea din Târgoviște unde oamenii legii au fost bătuți, transmite Poliția Române.

De asemenea, au fost deschise alte două dosare penale pentru ultraj, potrivit dispoziției sefului Poliției Române, chestorul principal Benone-Marian Matei, potrivit stiripesurse.ro.

Participanţii la un cortegiu funerar în Târgovişte s-au bătut cu poliţiştii, la înmormântarea fetiței care a fost ucisă pe trecerea de pietoni din oraș. Cinci polițiști au fost bătuți de către participanții la înmormântare.

„Având în vedere evenimentul, înregistrat la dată de 12 iulie a.c., în Târgoviște, județul Dâmbovița, o echipă mixtă din cadrul I.G.P.R. și I.G.J.R. a evaluat modul de pregătire, organizare și conducere a misiunii.Din cadrul I.G.P.R., la Târgo În urmă analizei, au fost identificate aspecte privind o gestionare defectuoasă a dispozitiviului instituit, la nivelul Poliției Municipiului Târgoviște.Având în vedere cele constatate, șeful Poliției Române, chestor principal Benone-Marian MATEI, a dispus declanșarea cercetării prealabile, față de șeful Poliției Municipiului Târgoviște, șeful Biroului de Ordine Publică și alți 2 polițiști, cu funcții de execuție.De asemenea, în cauză a fost dispusă declanșarea unei cercetări administrative, cu referire la posibile pagube materiale cauzate de avarierea unei autospeciale și folosirea armamentului din dotare.Totodată, în urmă verificărilor efectuate de I.G.J.R., la I.J.J. Dâmbovița, au fost dispuse măsuri în sarcina comenzii unității, cu privire la respectarea întocmai a fluxului informațional și intensificarea cooperării cu celelalte structuri teritoriale, în scopul cunoașterii în dinamică a situației operative și a anticipării și prevenirii unor astfel de situații, pe viitor”, a comunicat IGPR.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.