Șefa DSP Galați, amenințată cu moartea prin telefon!

DSP Galati, sursa: Google
DSP Galati, sursa: Google

Șefa Direcției de Sănătate Publică (DSP) Galați, Liliana Moise, a fost amenințată cu moartea prin telefon. Moise a primit mai multe mesaje de amenințare de la persoane necunoscute pe telefon, dar și pe Facebook. Directoarea DSP nu a dorit să comenteze pe acest subiect, însă Poliția a fost sesizată și va deschide o anchetă. Totul ar fi pornit de la o adresă trimisă către DSP Brăila, la recomandarea Ministerului Sănătății, de a înființa un centru regional pentru bolnavii de CORONAVIRUS și suspecți la Brăila.

În documentul trimis de DSP Galați către autoritățile din Brăila se vorbește despre realizarea unui centru regional de criză pentru persoanele suspecte sau infectate cu COVID-19. Pacienţii din judeţul Galaţi, suspecţi sau confirmaţi cu COVID 19 ar urma să fie transferați către spitalele din judeţul Brăila, fiind vorba de Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, Spitalul de Pneumoftiziologie Brăila şi Spitalul de Psihiatrie Sf Pantelimon Brăila. Unitățile medicale din Galați ar urma să preia toți pacienții din Brăila care nu au legătură cu epidemia în derulare, precum și femeile cu probleme ginecologice şi gravidele confirmate covid 19.

Primarul Marian Dragomir: Brăila nu acceptă propunerea DSP Galați

Propunerea a stârnit o adevărată revoltă în mediul online, iar printre cei mai vehemenți critici au fost primarul oraşului Brăila, Marian Dragomir şi europarlamentarul Mihai Tudose. Primarul Dragomir spune că nu va accepta ca Brăila să se transforme „în orașul infect”.

Aceasta propunere nu poate fi acceptata deoarece nu putem permite ca Braila sa se transforme in orasul COVID 19 in timp ce alte orase „exporta” la noi acasa bolnavii infectati. Luni dimineata, Primaria Municipiului Braila va transmite adresa oficiala catre toate institutiile implicate astfel incat aceasta propunere sa nu fie niciodata pusa in practica. Este normal sa tratam cu maxima responsabilitate brailenii care vor avea coronavirus, DAR nu trebuie sa acceptam niciodata sa ne transforme in orasul infectat. SA LE FIE RUSINE CELOR CARE AU PROPUS ASA CEVA SI VOI CERE DEMISIA CELOR CARE VOR ACCEPTA ACEASTA BATAIE DE JOC !!!
DE CE „VINDETI” BRAILA STIMABILILOR ???
CU CE PRET ? CARE VA ESTE INTERESUL?
DE CE VA ASCUNDETI?”, a scris, revoltat, primarul Marian Dragomir, pe Facebook.

#Coronavirus. Scandal monstru după ce DSP Galați a propus transferul bolnavilor și suspecților la Brăila

Încă 143 de noi cazuri de coronavirus. Bilanțul ajunge la 576

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here