Scene șocante cu o bătaie între adolescente, filmate şi postate pe rețele de socializare

bataie

Două adolescente din Alba Iulia au fost agresate de o altă adolescentă. Scenele șocante au fost filmate şi distribuite pe reţele de socializare. Oamenii legii au deschis un dosar penal, pentru lovire sau alte violenţe.

„Urmare apariţiei în spaţiul public a unor informaţii şi imagini privind o agresiune din Alba Iulia, Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba face următoarele precizări: La data de 4 noiembrie 2021, poliţiştii din Alba Iulia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în perioada 1 – 3 noiembrie 2021, o minoră din Alba Iulia ar fi agresat alte două minore, apropiate de vârsta acesteia. Iar agresiunile au fost filmate şi distribuite pe reţele de socializare”, a comunicat IPJ Alba.

În cauză a fost deschis un dosar penal, pentru lovire sau alte violenţe. Ancheta continuă pentru stabilirea  împrejurărilor comiterii faptelor.

Pe reţelele de socializare au fost postate trei videoclipuri. Ele au fost realizate în locuri diferite. În fiecare filmare agresoarea pălmuieşte şi loveşte o fată. Potrivit Poliţei ar exista două victime. Clipurile au mii de vizualizări, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here