Scandal terminat cu împușcături la un târg de struguri din județul Bacău

Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com
Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com

Doi bărbați au fost împușcați în gât și în abdomen de către un alt bărbat, în urma unui conflict izbucnit la un târg organizat în  județul Bacău.

 Bărbații vindeau struguri în târg, scandalul pornind din cauza prețului practicat. Bărbații vindeau struguri și din  cauza nemulțumirilor legate de prețul de vânzare diferit stabilit de către ei, a izbucnit un conflict.

Bărbatul de 49 de ani, folosind un pistol neletal, cu bile de cauciuc, ar fi împușcat cele două victime. Acestea au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale, ceilalți doi bărbați fiind prinși de către polițiști și conduși la sediul Poliției Municipiului Moinești, pentru audieri, potrivit stiripesurse.ro.

”În cursul acestei dimineți, în târgul organizat în comuna Balcani, sat Frumoasă, județul Bacău, în urma unui conflict spontan, doi bărbați, de 37 și 50 de ani, ar fi fost împușcați în zona gâtului, respectiv abdomenului, de către un bărbat, de 49 de ani, din comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea, care era însoțit de către un bărbat, de 31 de ani, din aceeași localitate”, a comunicat IPJ Bacău.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.