Scandal într-un parc din Capitală după ce doi copii au avut un conflict

Politia Romana . Sursa foto: Politia Romana
Politia Romana . Sursa foto: Politia Romana

Un scandal pornit de la doi copii și în care au intervenit mai mulți adulți a avut loc marți seara într-un parc din Sectorul 3 al Capitalei. O femeie a fost rănită.

Asupra unuia dintre bărbații implicați a fost găsit un obiect contondent. Toate persoanele au fost duse la audieri, potrivit polițiștilor.

Polițiștii din Capitală au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la un conflict produs într-un parc din Sectorul 3.

Polițiștii au stabilit că doi minori au avut un conflict.Ulterior părinții, dar și alte două persoane au intervenit în ceartă. Situația ar fi escaladat. O femeie a fost lovită la un picior, potrivit digi24.ro.

”În seara, de 07. 09.2021, în jurul orei 20.30, prin apel 112 a fost sesizat un conflict, între două persoane, în interiorul unui parc din sectorul 3. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 12.Au depistat şi identificat mai multe persoane. În fapt, din primele date a rezultat faptul că doi minori au avut un conflict.Ulterior părinţii, dar şi alte două persoane  au intervenit în dispută”, a transmis, marţi seară, Poliţia Capitalei.

Toate persoanele implicate au fost duse la poliție pentru audieri. Asupra unui bărbat a fost găsit un obiect contondent.

”Toate persoanele implicate au fost conduse la sediul subunităţii de poliţie pentru audieri. Asupra unui bărbat a fost găsit un obiect contondent. În cauză au fost declanşate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, au mai transmis poliţiştii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here