Salarii nesimțite la CJ Argeș, unde președintele câștigă cât Iohannis. Ce salariu are șoferul

Salarii nesimțite la CJ Argeș

Salarii nesimțite la CJ Argeș. Președintele instituției câștigă 23.400 de lei pe lună, aproape cât președintele României, Klaus Iohannis (25.000 de lei).

În timp ce majoritatea salariaților de la privat trăiește cu salariul minim pe economie (puțin peste 2.000 de lei), la stat se câștigă ca-n Occident, dezvăluie Universul Argeșean.

Consiliul Județean (CJ) Argeș a actualizat la 30 septembrie, pe site-ul instituției, salariile/indemnizaţiile brute ale personalului cu funcții. Cap de listă, cu cel mai mare salariu, este Dan Manu. Președintele CJ Argeș primeşte o indemnizaţie lunară de 23.400 lei, aproape cât câștigă președintele României, Klaus Iohannis (25.000 lei). Cei doi vicepreședinții au indemnizații de 20.800 lei fiecare, iar tot atâția bani primește și Maria Dinu, administratorul public al județului.

Salarii nesimțite la CJ Argeș. Veniturile de top ale directorilor

Secretarul județului câștigă 16.515 lei, directorii executivi – 15.829 de lei, iar șefii de birou – 13.520 de lei. Șoferii au cel mai mic salariu din această listă de venituri uriașe: 3848 de lei, oricum unul cu mult peste cel minim pe economie.

Salarii de top găsim și în instituțiile publice subordonate Consiliului Județean Argeș. Un exemplu este Araxi Negoșanu, managerul Centrului Cultural Județean Argeș. Aceasta primește un salariu net de 6.300 de lei și un spor de 15% pentru condiţii vătămătoare, adică 1.359 lei. De asemenea, managerul Centrului Cultural mai primește și vouchere de vacanță în valoare de 1.450 lei anual și indemnizație de hrană de 4.164 lei anual.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here