luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăUtileInformează-teS-a închis din nou Autostrada Soarelui. Cod galben de polei în municipiul...

S-a închis din nou Autostrada Soarelui. Cod galben de polei în municipiul București și 12 județe

-

Traficul rutier a fost deviat miercuri, începând cu ora 5,30, din cauza poleiului, de pe Autostrada Soarelui, tronsonul Drajna – Lehliu Gară (km 65-105), pe DN3A, în ambele sensuri.

Ploaia îndepărtează materialul antiderapant și există risc de producere a unor accidente rutiere.

IGPR a informat că, la ora 6,45, în județul Cluj, pe DN1, pe tronsonul Piatra Craiului – Huedin – Căpușu Mare, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 10 metri.

Pe autostrada A1 București – Pitești ninge slab. În județul Brăila se circulă îngreunat, din cauza poleiului, pe DN2B Brăila – Buzău, dar și pe alte tronsoane ale unor drumuri naționale. În județul Giurgiu a nins pe DN5 și DN6 și s-a acționat cu utilaje. Ninge abundent și în județul Olt, pe DN6, DN54 și DN64.

Administrația Națională de Meteorologie a emis miercuri dimineață atenționări nowcasting Cod galben de polei pentru București și 12 județe, valabile în următoarele ore. Potrivit meteorologilor, în Capitală și în județele Buzău (zona de câmpie), Brăila, Ilfov, Ialomița, Teleorman, Prahova (zona de câmpie), Argeș (zona de câmpie), Dâmbovița (zona de câmpie), Giurgiu și Călărași, se va semnala polei până la ora 9:00.

De asemenea, polei se va semnala și în județele Vaslui și Galați, până la ora 10:00.

Atenționările de fenomene meteo imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...