S-a deschis Târgul de Crăciun din Craiova. Ce au pregătit pentru craioveni reprezentanții Primăriei

Târgul de Crăciun

Pentru prima dată, în acest an Târgul de Crăciun din Craiova s-a deschis pe 25 noiembrie și va fi închis în data de 7 ianuarie 2018, au anunțat reprezentanții Primăriei.

„De vineri, 25 noiembrie 2017, craiovenii se pot bucura de evenimentele pregătite de Primăria Craiova pentru Gala Sărbătorilor de Iarnă 2017: spectacole, expoziții cu vânzare de produse specifice Crăciunului, patinoar și Orășelul copiilor, din dorința ca locuitorii Craiovei să petreacă împreună cele mai frumoase sărbători de peste an. Acțiunile pregătite de autoritățile locale craiovenilor vor avea loc, în acest an, atât în Piața Mihai Viteazu, unde sunt amplasate Târgul de Crăciun, patinoarul și scena, cât și pe esplanada Teatrului Național Marin Sorescu, unde va fi montat Orășelul copiilor”, se precizează într-un comunicat al Primăriei Craiova.

Spectacolul de inaugurare a Galei Sărbătorilor de Iarnă 2017 și aprinderea oficială a luminițelor de Crăciun au avut loc vineri, 25 noiembrie, în Piața „Mihai Viteazu”, începând cu ora 18.00, când artiștii Casual Band, Raoul, Dinu Iancu Sălăjanu și Corina Chiriac au deschis seria evenimentelor de iarnă din centrul Craiovei. Concertele și spectacolele inițiate de Primăria Craiova, cu sprijinul partenerilor, vor continua în Piața „Mihai Viteazu”, în zilele de 2, 8, 9, 15, 16 și 21 decembrie 2017, între orele 18.00 — 20.00. Pe scena special amenajată, vor fi prezenți copiii și artiștii de la Palatul Copiilor din Craiova, de la Opera Română Craiova, Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”, Casa de Cultură a Studenților, Filarmonica „Oltenia” Craiova, Liceul de Artă „Marin Sorescu”, Seminarul Teologic, Colegiul Național „Carol I”, Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, dar și Rafaela, folkiștii din Generația Folk (coordonați de Mădălina Amon), precum și tinerii soliști de la Școala de Muzică „Dan Șincai”.

Vineri, 1 decembrie 2017, scena din Piața „Mihai Viteazu” este rezervată artiștilor invitați în cadrul Festivalului Internațional „Adrian Păunescu”. Programul de la Târgul de Crăciun și al spectacolelor din luna decembrie 2017 vor fi actualizate pe pagina de facebook a Primăriei Craiova, precum și pe site-ul www.primariacraiova.ro, menționează sursa citată.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here