Robu, despre perchezițiile la Primăria Timișoara: DNA a ridicat documente suplimentare

scandal în PNL Nicolae Robu jignește un ziarist Nicolae Robu atacă DNA

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a declarat, vineri, că procurorii DNA care au descins la Primărie au solicitat mai multe documente în dosarul privind vânzarea de locuințe naționalizate în oraș, respectiv în baza Legii 112/1995, pentru a completa seria actelor ridicate deja, informează Mediafax.

nicolae robu”O echipă formată din ofițeri de Poliție a venit cu mandat din partea procurorilor DNA la nivel național pentru a ridica documente în completarea a ceea ce s-a ridicat când s-a făcut o percheziție aici, în privința vânzării de locuințe pe Legea 112. Este vorba de documente vechi, nu eram eu primar atunci, am spus-o și când s-a făcut percheziția, documente care sunt aferente dosarelor pe care le-au ridicat cu ocazia percheziției. Astăzi s-a venit punctual pentru ridicarea unor documente suplimentare. Alte detalii nu vă pot eu da, vă rog să discutați cu cei care fac misiunea, dânșii știu ce se spune și ce nu se spune în astfel de împrejurări. În ceea ce mă privește nu știu mai mult. Au venit cu o solicitare de a li se preda documente punctuale suplimentare față de ce au ridicat cu ocazia percheziției”, a declarat edilul.

Nicolae Robu (foto) a adăugat că în timpul mandatului său a fost vândută o locuință care fusese naționalizată, însă nu de către Primăria Timișoara.

Aceasta a fost pentru a patra oară când procurorii anticorupție au descins la sediul Primăriei Timișoara în acest dosar. Ultimele percheziții au avut loc în luna aprilie, când procurorii au ridicat aproximativ 40 de saci cu documente pe care le-au transportat la București pentru a fi analizate.

Printre beneficiarii Legii 112/1995, la Timișoara, se numără judecători, procurori, polițiști, dar și mai multe familii de romi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here