Revelion 2018 la Sfântu Gheorghe. Focuri de artificii după ora României și după cea a Ungariei

Sfântu Gheorghe

Primăria din Sfântu Gheorghe a pregătit două focuri de artificii, la ora 00,00, apoi la ora 1,00, pentru a marca trecerea României, respectiv a Ungariei în noul an.

În centrul municipiului Sfântu Gheorghe va fi organizat un Revelion Stradal. Petrecerea din centrul oraşului este tradiţională, fiind organizată din anul 2010.

Pe scenă va urca artistul local DJ-ul Lohn Jennon, urmat de Nicola. După ce locuitorii din Sfântu Gheorghe vor păşi în noul an, petrecerea va continua cu un concert susţiunut de un artist rock local, Homonyik Sándor, care va cânta alături de orchestra sa.

Municipalitatea din Sfântu Gheorghe a pregătit două focuri de artificii, unul programat pentru ora 00,00 şi altul o oră mai târziu, la ora 1,00. ”Vor fi două focuri de artificii, unul care marchează trecerea dintre ani din România, la ora 00,00 şi altul la ora 1,00, care marchează Revelionul din Ungaria. Este un eveniment de tradiţie la Sfântu Gheorghe, aşa facem în fiecare an”, a declarat pentru Mediafax Ildiko Knop, coordonator programe Casa de Cultură Kónya Ádám.

Potrivit aceleiaşi surse, petrecerea de Revelion în aer liber de la Sfântu Gheorghe are un buget aproximativ de 65.000 de lei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here