Record de viteză de 288 de kilometri pe oră înregistrat pe autostrada A3

sursa: Politia Romana
sursa: Politia Romana

Un șofer a fost prins duminică de radarul poliției circulând cu o viteză de 288 de kilometri pe oră pe autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii – Nădășelu.

Acesta este un înregistrare privind cea mai mare viteză cu care a fost prins un șofer referindu-se la 276 de km/h, în 2018, pe aceeași autostradă, dar pe tronsonul București-Ploiești.

Un alt șofer a fost prins tot pe A3, pe tronsonul Câmpia Turzii – Nădăşelu. Acesta circula cu viteza de 252 de kilometri pe oră, potrivit digi24.ro.

Poliția Română a publicat pe contul de Facebook fotografii cu indicațiile aparatelor radar în cazul celor doi șoferi. Ele erau însotite de următorul comentariu: „Sunt imagini la care nu este nimic de comentat. Nici măcar din partea celor care se aflau în spatele volanului. Respectivii au fost surprinși și sancționați pe autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii-Nădășelu. Ce timp de reacție poți să ai la o asemenea viteză?”

Poliția nu dă alte informatii privind șoferii, mașinile pe care le conduceau sau ce au presupus sancțiunile. Dar probabil că nu vor mai putea șofa pentru o perioadă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here