Recompensă pentru prinderea pedofilului din Baia Mare. Primarul Cătălin Cherecheș oferă 10.000 de lei

stadiul dosarelor primarului Cherecheș

Primarul Cătălin Cherecheş, oferă recompensă pentru prinderea pedofilului din Baia Mare, care a violat şi ucis o fetiţă de cinci ani. Edilul pune la bătaie suma de 10.000 de lei. 

„Primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a lansat un demers unic pentru administraţia locală din România, anunţând că îşi oferă indemnizaţia de 10.000 de lei recompensă pentru prinderea infractorului care a ucis-o pe micuţa Estera”, anunţă un comunicat al Primăriei Baia Mare.

De asemenea, instituţia solicită ca persoanele care deţin astfel de informaţii sau indicii să sune la numărul de telefon 0737.373.070. „Un angajat al Poliţiei Locale va prelua apelul şi va da detalii cetăţenilor cu spirit civic care sprijină găsirea criminalului violator, fiindu-le garantată protejarea identităţii”, precizează Primăria Baia Mare.

Estera, o fetiţă de numai cinci ani, a fost violată şi ucisă luni, 30 aprilie 2018, în Baia Mare. Luni seara, în jurul orei 23.30, în urma unui apel la 112, se anunţa că o fetiţă în vârstă de cinci ani dispăruse de la domiciliu, în jurul orei 15.00, de pe strada Electrolizei. Trupul fetiţei a fost descoperit fără viaţă în apropierea zonei în care locuia.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here