Psiholog de la Spitalul CFR Galați mort din cauza COVID-19. Avea 48 de ani

Încă un cadru medical din Galați a fost răpus de COVID-19. Irina Brașovanu, psiholog în cadrul Spitalului CFR Galați, devenit spital suport COVID-19, a murit din cauza infecției cu SARS-CoV-2 .

Irina Brașovanu avea doar 48 de ani și, înainte de a deveni psiholog, lucrase ca asistentă medicală. Săptămâna trecută a fost confirmată pozitiv, însă starea de sănătate s-a înrăutățit brusc și, din păcate, nu a a mai putut fi salvată.

Reprezentanții Solidarității Sanitare, colegii, dar și toți cei care au cunoscut-o deplâng pierderea acesteia și transmit codoleanțe familiei îndurerate.

„Un om deosebit care și-a desfășurat activitatea inițial ca asistent medical în cadrul Spitalului CFR Galați,  dar apoi, prin studiu și multă muncă, a devenit psiholog la același spital”. (Solidaritatea Sanitară)

„Sincere condoleante familiei…inima imi plânge la aceasta știre! Adio colega si îngerii sa te aibă în pază” (Alina Nicodim).

„Regret foarte mult această dispariție tragică, a unui om blajin, tenace, cald, zâmbitor, altruit. Și nu uitați: puteam fi oricare dintre noi în locul ei. Așa că fiți mai buni, mai omenoși, mai empatici. (Gabriela Ionescu)

Un medic de la Spitalul Județean Galați a murit din cauza COVID-19: „Un om de o modestie și o noblețe sufletească rar întâlnită”

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here