Proxenet de 19 ani din Brăila, reținut după ce ar fi trimis să se prostitueze o mamă și pe cele două fiice ale ei

Un tânăr de 19 ani din Brăila a fost reţinut, după ce a trimis să se prostitueze o femeie de 41 de ani şi pe cele două fiice ale ei, de 17 şi respectiv 20 de ani, una dintre ele fiind chiar iubita bărbatului, a informat IPJ Buzău.

În perioada octombrie 2019-august 2020, tânărul de 19 ani din judeţul Brăila ar fi înlesnit practicarea prostituţiei pe raza municipiului Buzău de către trei femei de 17, 20 de ani şi 41 de ani, domiciliate în Brăila, obţinând astfel foloase materiale.

Potrivit polițiștilor, este vorba despre o femeie şi cele două fiice ale sale, bărbatul care le înlesnea activităţile fiind iubitul uneia dintre ele. Bărbatul le transporta cu maşina de la Brăila la Buzău, unde se cazau la un hotel şi se întâlneau cu diverşi clienţi.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, au făcut trei percheziţii domiciliare în judeţul Brăila, la locuinţa tânărului. Poliţiştii au ridicate sume de bani, înscrisuri şi
telefoane mobile.

Tânărul de 19 ani a fost reţinut de poliţişti, pentru o perioadă de 24
de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here