Protest al angajaților rafinăriei Petromidia Năvodari pentru salarii mai mari

Petromidia
Petromidia . Sursa foto: wikipedia

Aproape 300 de angajați ai rafinăriei Petromidia din Năvodari protestează marți dimineață și cer salarii mai mari. Ei protestat spontan pe platoul din fața rafinăriei, afirmând că nu vor reveni la muncă până când nu vor primi un răspuns la cererea lor.

La protest participă 300 de angajați dintre cei 2.000 ai rafinăriei. Un lider de sindicat al angajaților rafinăriei a declarat că protestul spontan a fost declanșat după discuția pe care sindicaliștii au avut-o ieri cu administrația pe tema salariilor, potrivit digi24.ro.

„La ultima discuție de ieri, cu administrația pentru creșterea salariilor, administrația ne-a spus că ne vom mai întâlni în februarie pe această temă. Au spus că le vor da oamenilor o primă de 1000 de lei la final de an. Le-am comunicat oamenilor și ei nu au mai vrut să intre la muncă. E o mișcare spontană. De două săptămâni, oamenii vor un răspuns ferm de la administrație privind salariile. Îl așteptăm pe directorul general cu un răspuns.Dacă ai o mișcare spontană e greu să o controlezi”, a declarat sindicalistul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here