Proiecte de infrastructură în Ilfov. Au fost reluate lucrările la DJ 101

Veste bună pentru ilfoveni. Au fost reluate lucrările la DJ 101 în Moara Vlăsiei și Grădiștea. Anterior, lucrările fuseseră sistate pentru a se putea realiza infrastructura de apă și canalizare.

Anunțul a fost făcut de Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, care a verificat personal stadiul proiectului.

„Lucrările care au fost sistate pe DJ 101 au fost reluate în 𝐌𝐨𝐚𝐫𝐚 𝐕𝐥𝐚̆𝐬𝐢𝐞𝐢 și 𝐆𝐫𝐚̆𝐝𝐢𝐬̦𝐭𝐞𝐚. Asfaltarea este finalizată, acum intervenindu-se pentru realizarea de trotuare, piste de biciclete și accese la drumurile laterale și proprietăți. Toate intervențiile pe drumuri se corelează cu lucrările de apă și canalizare. Este important ca etapele de desfășurare a acestora să fie cele corecte, astfel încât să nu fie nevoie să intervenim peste o lucrare deja încheiată.

Sunt prezente echipe în mai multe puncte de lucru, atât pe drumul județean cât și pe străzile care fac legătura cu acesta. Am discutat cu constructorul și cu mai mulți cetățeni pentru a găsi o formulă de colaborare care să satisfacă nevoile locuitorilor din aceste localități cu privire la accesul la proprietăți.

Ținem legătura constant cu antreprenorul pentru a ne asigura că sunt respectate termele și standardele de calitate, ținând cont și de sesizările venite din partea oamenilor. Localitate cu localitate, stradă cu stradă!”, a scris pe Facebook vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov Ștefan Rădulescu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here