Pro România a rămas fără filială la Brăila. Demisii în bloc

Demisii in bloc la Pro Romania , filiala Braila
Demisii in bloc la Pro Romania , filiala Braila

Partidul condus de Victor Ponta a rămas fără filială la Brăila. Membrii organizației conduse de deputatul Emilia Meiroșu au demisionat din formațiunea politică. Decizia vine la puțin timp după ce europarlamentarul Mihai Tudose și-a anunțat demisia din Pro România, din cauza neînțelegerilor cu președintele Victor Ponta.

Prin intermediul unui comunicat de presă, membrii organizației Pro România Brăila spun că au ales să îşi ia rămas bun de la „politica pumnului în gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta”, pe care îl numesc „Dragnea 2”.

În urma consultărilor cu membrii din Organizația Pro România Brăila, astăzi, 07.12.2019, am ales să ne luăm rămas bun de la politica pumnului în gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta(Dragnea 2).În urma atacurilor constante pe care președintele Pro România le-a avut atât la adresa celei mai puternice organizații din partid și la adresa liderilor, implicit la adresa electoratului brăilean, electorat de centru-stanga, ne prezentăm demisia.

De ce plecăm?
Partidul înseamnă oameni care au experiențe și competențe, idealuri și năzuințe. Organizația Brăila și-a dorit consultarea si optiunile să fie luate în considerare.
Pornind acest proiect, ne-am gândit si am promovat ideile de modernizare a statului român și reprezentarea unei părți din electoratul României care nu se regăsea in politică.
Politica liderilor centrali ai Pro România a creat o ruptură între oamenii de la baza partidului si deciziile centrale.
Așadar, rămânem aceeași oameni care se delimitează cu demnitate de minciună și o echipă care va lucra pentru Brăila și România!”, se preciează în comunicatul de presă.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=810994306020053&set=a.166923960427094&type=3&theater

Fostul premier Mihai Tudose a demisionat zilele trecute din Pro România, el postând pe Facebook cererea de demisie. Tudose a invocat drept motiv ”totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale”.

Tensiunile dintre cei doi foști premieri au apărut din cauza votului de susținere acordat Guvernului Orban la învestire de către parlamentarii Pro România.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here