Primarul Brăilei, Marian Dragomir, despre demisia lui Liviu Dragnea: este nevoie de o altă abordare în PSD

demisia lui Liviu Dragnea

Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Brăila, cere demisia lui Liviu Dragnea și spune că este nevoie de „o nouă abordare în PSD, iar cei care au evitat dialogul trebuie să plece pentru a nu ajunge să fie scoşi pe uşa din dos”.

Primarul din Brăila susţine, pe Facebook, că preşedintele interimar al PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, ar fi semnat scrisoarea social-democraţilor care cer demisia de îndată a lui Liviu Dragnea.

„Organizaţia PSD Brăila a hotărât că este nevoie de o discuţie în Comitetul Executiv Naţional pentru a readuce starea de dialog şi normalitate în PSD. Semnătura d-lui preşedinte Ion Rotaru pe scrisoarea colegilor noştri reprezintă voinţa organizaţiei PSD Brăila. Direct şi tranşant ca de fiecare dată, susţin că este necesară o nouă abordare în PSD, iar cei care au evitat dialogul trebuie să plece pentru a nu ajunge să fie scoşi pe uşa din dos”, scrie Marian Dragomir.

Dragomir adaugă că PSD „nu este partidul unui om şi va redeveni partidul unei echipe”. „Domnule Liviu Dragnea, viitorul PSD va fi fără implicarea dvs. în conducerea partidului. Avem nevoie de un lider puternic, serios, carismatic, un om al dialogului şi conducerii participative”, afirmă el referindu-se la demisia lui Liviu Dragnea.

De asemenea, social-democratul brăilean scrie că faptele liderilor din teritoriu nu trebuie să fie „puse în umbră de gafele de la nivel naţional, adăugând că va rămâne în partid pentru a lupta pentru ca valorile social-democrate să fie respectate”.

Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu şi Paul Stănescu semnează o scrisoare prin care cer demisia imediată a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor. Potrivit lui Adrian Ţuţuianu, măsurile prezentate în scrisoare sunt susţinute de mulţi lideri judeţeni ai PSD, iar documentul va fi discutat în şedinţa Comitetului Executiv al partidului, convocat vineri la prânz.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susţine că scrisoarea semnată de ea, alături de Paul Stănescu, Adrian Ţuţuianu, este susţinută de „suficient de mulţi” lideri de organizaţii judeţene astfel încât să nu fie ignoraţi, arătând că ei nu doresc destabilizarea şi divizarea PSD, ci vor să atragă atenţia că PSD nu poate fi condus discreţionar de o singură persoană, asa cum se întâmplă de cel puţin un an.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here