Primăria Oradea a câștigat la licitație Hotelul Tineretului, în fața Bisericii Baptiste Speranța

minivacanța de 1 Decembrie

Primăria Oradea a cumpărat cu 1,83 milioane de lei Hotelul Tineretului, scos pentru a doua oară la licitaţie de ANAF, în contul datoriilor de peste un milion de lei acumulate de-a lungul timpului de proprietarul acestuia, Fundaţia pentru Tineret Bihor.

La prima licitație, organizată în 2015, nu s-a prezentat niciun doritor. Din acest motiv, prețul a fost coborât de la 1,7 milioane de lei, cât era inițial, la 1,3 milioane de lei.

La ultima licitație, pe lângă Primăria Oradea, au luat parte Biserica Baptistă Speranţa din Oradea, o persoană fizică şi o firmă privată. Reprezentanții municipalității susțin că atât administrația locală, cât și Biserica Speranţa au oferit acelaşi preţ final: 1.836.000 de lei.

„Cum unul dintre criteriile de departajare precizează că participanţii la licitaţie care au de recuperat creanţe au întâietate, Primăria a fost declarată câştigătoarea licitaţiei”, au transmis edilii.

”Ne dorim renovarea şi modernizarea acestuia şi transformarea în locuri de cazare destinate sportivilor Clubului Sportiv Municipal Oradea. Astfel, vom evita cheltuielile suplimentare cu cazarea sportivilor, care sunt cazaţi în diferite locuri în oraş”, a declarat viceprimarul Florin Birta.

Hotelul Tineretului face parte din complexul fostei „Case a Ştiinţei şi Tehnicii pentru Tineret”, care mai cuprinde o încăpere multifuncţională şi birouri.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here