Primăria Craiova a autorizat mitingul PSD de pe 9 decembrie, împotriva „statului paralel”

Primăria Craiova

Mitingul organizat de PSD Dolj pe 9 decembrie a fost autorizat de Primăria Craiova și, potrivit anunțului postat pe rețelele de socializare de către organizatori, manifestarea a fost denumită „Hai la Universitate,/Să le spunem că #AJUNGE”.

Punctul central al mitingului, la care sunt așteptate să participe circa 30.000 de persoane din județul Dolj, va fi Universitatea din Craiova, de unde se va pleca în marș pe str.A.I.Cuza, până la intersecția cu Calea București, cu întoarcere pe Calea București – Universitate.

„Hai la Universitate,/Să le spunem că #ajunge/ cu abuzurile statului paralel!/ cu tupeul celor care reclamă România înaltelor porți!/ cu manipulările soroșiste!/ cu obrăznicia cu care vor să confiște votul!/ cu grupurile de interese care ne vor colonie!” – este mesajul transmis de organizatori pe afișul evenimentului promovat de PSD Dolj pe pagina sa de facebook.

Mitingul împotriva „statului paralel”, așa cum le place pesediștilor să spună, se va desfășura în intervalul orar 15,00 – 17,30, semn că participanții vor fi preponderent bugetari (învoiți de stăpânire) și pensionari, care oricum nu au altceva mai bun de făcut acasă. În nici un caz corporatiști, pentru că aceștia din urmă la ora la care se încheie mitingul pesediștilor mai au încă de lucru la birou.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here