Prima parcare supraetajată cu teren de sport din sud-estul României, inaugurată la Galați

Prima parcare rezidențială cu etaje și cu teren de sport a fost inaugurată la Galați. Obiectivul are 214 locuri de parcare și 46 de spații de depozitare individuale, iar pe terasa de la ultimul nivel a fost amenajat un teren de sport modern.

„Este prima construcție de acest fel din Galați și vom continua astfel de proiecte. Totodată, este și prima parcare din sud estul României care deține un teren de sport la ultimul nivel. Am demarat deja procedurile în vederea construirii de noi parcări subterane, supraterane și la nivel în mai multe zone ale orașului”, a declarat primarul Ionuț Pucheanu la inaugurarea noii parcări.

Construcția este de tip parter + 3 etaje, cu un număr de 214 de locuri de parcare, dintre care 16 sunt pentru persoanele cu dizabilități. De asemenea, parcarea dispune de 46 de spații de depozitare individuale.

„Parcarea este dotată cu sisteme pentru eficiența energetică (iluminat LED cu senzor de proximitate și aprindere în cascadă), panouri solare producere apei calde, spații încălzite, sisteme de control al accesului, sistem de monitorizare video și 20 puncte de încărcare electrică pentru mașini nepoluante. În prima etapă sunt atribuite 180 de locuri de parcare celor care locuiesc în zonă”, au anunțat reprezentanții municipalității.

Suprafața construită a parcării este de 1.937,67 metri pătrați, cu o arie desfășurată de 7.905,23 mp. Valoarea investiției a fost de 14,5 milioane de lei, suma incluzând dotările, îmbunătățirea terenului de fundație și devierea rețelelor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here