Președintele CJ Bihor, prins la pescuit ilegal. A încălcat Ordonanța Militară

Presedinte CJ Bihor, prins la pescuit, sursa: Bihoreanul

Legea este opțională pentru unii șefi de instituții. Președintele Consiliului Județean Bihor, Pasztor Sandor, care este și vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, a încălcat prevederile ordonanței militară și s-a dus la pescuit. El a fost amendat cu 5000 de lei.

Președintele CJ Bihor a fost prins la pescuit, la lacul Șișterea, comuna Cetariu. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Pasztor Sandor recunoaște că a greșit și spune că a fost sancționat „justificat” .

„Azi după amiază, pentru o scurtă perioadă, am oprit la pescuit, la un lac situat lângă Oradea. Recunosc că am greșit, deoarece am încălcat reguli valabile pentru noi toți. Nu trebuia să cedez acestei ispite. Poliția m-a sancționat justificat, la fața locului cu o amendă de 5.000 de lei. Mâine dimineața, primul lucru pe care am să-l fac va fi plata acestei amenzi și voi transfera o sumă similară unei asociații caritabile. Regret sincer atitudinea mea nedemnă și îmi cer scuze tuturor!”, a scris președintele Bihor, pe FB.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here