luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPoprire pe conturile Consiliului Județean Brăila, pentru o datorie de peste 3,6...

Poprire pe conturile Consiliului Județean Brăila, pentru o datorie de peste 3,6 milioane de lei

-

Consiliul Județean Brăila o are de plătit unei societăți din Galați o datorie de peste 3,6 de milioane lei pentru o despăgubire într-un litigiu vizând o suprafață de teren din comuna brăileană Vădeni.

CJ Brăila a ajuns să fie executat silit pentru despăgubiri în valoare de 3.613.426 lei, plus alte cheltuieli de judecată, în urma unei decizii a Tribunalului Brăila, rămasă definitivă prin respingerea apelului la Curtea de Apel Galați și a recursului la Înalta Curte de Casație, potrivit unei informări făcute publice miercuri, în ședința CJ Brăila, informează Agerpres.

Litigiul a pornit după ce CJ Brăila a concesionat 165 ha de pe raza comunei Vădeni, teren primit de la Agenția Domeniului Statului, care figura în documentele oficiale ca fiind liber de sarcini, dar pe care, în fapt, se aflau bunuri din categoria „îmbunătățiri funciare”, proprietate a SC Galacamor SRL Galați.

Potrivit președintelui CJ Brăila, Iulian Chiriac, suma datorată trebuie achitată până pe 7 noiembrie, iar pentru recuperarea prejudiciului se va îndrepta împotriva celor care se fac vinovați de această situație.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...