Polițist mort, după ce mașina în care se afla s-a ciocnit violent cu o ambulanță

sursa: Sindicatul Europol

A murit unul dintre cei doi polițisti răniți grav, după ce maşina de serviciu în care se aflau s-a ciocnit, vineri, cu o ambulanţă pe DN 64 Caracal-Găneasa. Anunțul a fost făcut de Sindicatul Europol.

Echipajul din cadrul IPJ Olt se afla în misiune pentru însoțirea unei ambulanțe care transporta un pacient cu afecțiuni psihice. La un moment dat, pe DN 64 Caracal-Găneasa, pe raza comunei Şopârliţa, pacientul a devenit violent, conducătorul ambulanţei a frânat brusc, iar mașina de poliție s-a lovit violent de ambulanță.  

Cei doi poliţiştii, şefi de post la Poliţiile Morunglav şi Bârza, au fost operaţi de urgență. Din păcate, șeful de post de la Morunglav, în vârstă de 50 de ani, a pierdut lupta cu viața în această dimineață.

„Cu multă durere în suflete, anunțăm decesul colegului nostru, Fănel Nițu, polițist în cadrul IPJ Olt, în vârstă de 50 de ani. Ca urmare a rănilor grave suferite în accidentul de ieri, după două intervenții chirurgicale, inima i-a cedat în cursul acestei dimineți, în jurul orei 11:00”, au anunțat reprezentanții Sindicatului Europol.

Sindicatul Europol susține că mașinile de Poliție sunt autospeciale doar cu numele, nefiind prevăzute cu elemente de protecție suplimentară.

„Autospeciala” de poliție nu are niciun element de protecție suplimentar pentru condițiile extreme în care suntem nevoiți să o folosim. Iar accidentul de ieri este încă o dovadă că riscul de a ne pierde viața este la tot pasul. Să îl ierte Dumnezeu și să îl odihnească. Transmitem sincere condoleanțe familiei”, au adăugat cei de la Europol.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here