PNL şi PMP au semnat protocolul la Ilfov. PNL preia şefia Consiliului Județean, PMP vicepreşedinţii

PSD nu a reușit să câștige Consiliul Județean Ilfov. Organizaţiile PNL şi PMP Ilfov au semnat sâmbătă protocolul pentru formarea majorităţii în Consiliul Judeţean. Urmează ca liberalul Marian Petrache să fie ales pentru un nou mandat de preşedinte al CJ, iar PMP să preia cele două posturi de vicepreşedinte.

Documentul a fost semnat de liderii celor două organizaţii, Marian Petrache (PNL) şi Rizia Tudorache (PMP).

„Am realizat o majoritate pentru Consiliul Judeaţean Ilfov, majoritate care constă în preluarea preşedinţiei de către PNL prin domnul preşedinte Marian Petrache şi două funcţii de vicepreşedinte pentru Partidul Mişcarea Populară. De asemenea, am ajuns la concluzia că o bună parte, dacă nu majoritatea chiar, din proiectele pe care noi le-am susţinut în campania electorală, pe parcursul acestor patru ani, vor fi duse la îndeplinire cu siguranţă”, a declarat, preşedintele PMP Iflov, Rizia Tudorache.

Marian Petrache a spus şi el că negocierile au decurs fără dificultăţi. „Nu am avut nicio discuţie, nicio negociere mai uşoară, aşa cum am avut-o cu domnul preşedinte pe crearea acestei majorităţi la Consiliul Judeţean Ilfov. Nu am discutat iniţial de nicio funcţie, am discutat de proiectele care sunt interesante pentru noi, domnul preşedinte este două proiecte în mod deosebit: gestionarea integrată a deşeurilor şi transportul public de călători. După semnarea protocolului, avem o majoritate lejeră la Consiliul Judeţean, adică noi suntem 18 consilieri judeţeni faţă de ce au PSD şi ALDE, 15”, a declarat Marian Petrache.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here