Piteşti. Doi medici s-au luat la bătaie, în spital.

Spital. Sursa foto: pexels-photo-236380i
Spital. Sursa foto: pexels-photo-236380i

Poliţia judeţeană Argeş s-a sesizat din oficiu după ce în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora doi medici de la Spitalul de Pediatrie din municipiu s-au agresat reciproc, în spital.

La Spitalul de Pediatrie Piteşti doi medici au fost implicaţi într-o dispută care a degenerat în acte de violenţă.

Managerului unităţii medicale, Tudor Ionescu, a declarat că exista un conflict mai vechi între cei doi medici.

„A fost semnalat un incident şi am primit o plângere din partea medicului presupus a fi agresat. Se va efectua o cercetare disciplinară, există şi probe video în acest sens, iar când vom avea rezultate concrete, vom dispune luarea unor măsuri”, a afirmat Tudor Ionescu.

Poliţia menţionează că  nu a fost primită nicio sesizare cu privire la incident, potrivit stiripesurse.ro.

„În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, privind o stare conflictuală petrecută între două cadre medicale dintr-o unitate spitalicească din Piteşti, Compartimentul de Relaţii Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, este abilitat să comunice următoarele: până la acest moment, la nivelul Poliţiei Municipiului Piteşti, nu au fost înregistrate sesizări cu privire la acest eveniment. În urmă primelor verificări, poliţiştii Secţia 3 Poliţie Piteşti s-au sesizat, din oficiu, şi desfăşoară cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă, conform art. 296 din Codul Penal”,  a comunicat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here