Percheziții la o primărie din Giurgiu. Funcționarii au ajutat mai multe persoane să-și stabilească ilegal reședința pentru a putea vota la alegeri

Polițiștii din Giurgiu efectuează 15 percheziții la persoane suspectate că și-au stabilit în mod ilegal reședința pentru a putea vota la alegerile locale din septembrie 2020.

Potrivit polițiștilor, 14 persoane ajutate de funcționari din cadrul Primăriei Stănești au întocmit documente prin care au stabilit reședința a peste 100 de oameni fără ca aceștia să locuiască efectiv la adresele de reședință, cu scopul să voteze în comuna respectivă.

„În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, pun în executare 15 mandate de percheziție domiciliară, din care unul la sediul unei instituții publice și 14 la domiciliile unor persoane fizice, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de fals intelectual, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Persoanele în cauză sunt bănuite că în cursul anului 2020, beneficiind de documente întocmite în fals de către funcționari din cadrul instituției publice, au stabilit reședința mai multor persoane (peste 100) fără ca acestea să locuiască efectiv la adresele de reședință”,a  transmis Poliția Giurgiu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.