Percheziţii la dezvoltatori imobiliari din Bucureşti, Dâmbovița și Prahova

Politia Romana . Sursa foto: Politia Romana
Politia Romana . Sursa foto: Politia Romana

Poliţiştii şi procurorii fac percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Dâmbovița și Prahova, la dezvoltatori imobiliari într-un dosar de înşelăciune.

Este vorba de un dosar în care mai mulţi dezvoltatori imobiliari sunt acuzaţi că au declarat, în mod  nereal,la recepţia unor clădiri, mai multe locuri de parcare decât cele existente. Astfel a fost creat un prejudiciu de aproximativ 2 milioane euro, potrivit digi24.ro.

Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, face 51 de percheziţii domiciliare în Bucureşti, Dâmboviţa şi Prahova, într-un dosar de înşelăciune în domeniul construcţiilor, puse în aplicare şi mai multe mandate de aducere.

„Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că mai mulţi dezvoltatori imobiliari, persoane fizice şi juridice, ar fi prejudiciat o instituţie publică, prin faptul că la momentul recepţiei clădirilor ar fi prezentat împrejurarea nereală că au realizat mai multe locuri de parcare, decât cele existente în fapt, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 2 milioane euro”, precizează Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here