Percheziţii de amploare în Capitală. Un bărbat a amenințat cu cuțitul mai multe persoane

Poliţiştii fac percheziţii joi, în București și Ilfov, într-un dosar de şantaj, influenţarea declaraţiilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare. Din primele informații se pare că este vorba despre percheziții la membri ai clanului Cămătaru.

„La această oră poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti Serviciul Grupuri Infracţionale Violente şi Serviciul de Acţiuni Speciale pun în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, iar mai multe persoane din Bucureşti şi Ilfov vor fi conduse la audieri la sediul Poliţiei Capitalei”, a transmis Poliţia.

Activităţile menţionate fac parte dintr-un dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, influenţarea declaraţiilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare.

„La 01.09.2020 autorul însoţit de alte persoane s-a deplasat la o adresă in Bucureşti, sector 2 unde a provocat scandal public, a ameninţat cu cuţitul o persoană şi a agresat o alta care a încercat sa se interpună. Ulterior, a ameninţat persoana agresată cu alte acte de violenţa, in sensul că îl va tăia cu cuţitul şi familia va avea de suferit daca va depune plângere şi va da declaraţii la poliţie”, a anunțat Poliția Capitalei

În luna octombrie, aceeaşi persoană a ameninţat o alta cu acte de violenţă, solicitându-i 100 euro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here