Pedeapsă ușoară pentru profesoara care a venit beată criță la ore

Profesoara din localitatea Mihai Bravu, prinsă beată la ore, a fost sancționată cu 15 la sută din salariu, timp de trei luni, a anunțat Inspectoratul Școlar Județean Brăila.

În cazul în care profesoara va mai comite o abatere, conducerea ISJ Brăila amenință cu desfacerea contractului de muncă. Totodată, ancheta demarată la nivelul școlii și inspectoratului a scos la iveală faptul că profesoara are probeleme personale și are nevoie de sprijin psihologic.

“Zilele trecute, colegii de la Mihai Bravu au dat un verdict, ca să spun aşa, doamna profesoară a fost sancţionată cu 15% din salariu, pe o perioadă de trei luni. Am solicitat în mod expres conducerii şcolii, colegilor, sprijin psihologic pentru doamna profesoară. Într-adevăr, pot spune după finalizarea anchetei că are probleme personale destul de grave. Problemele personale care au determinat-o să aibă un comportament nu tocmai corespunzător. La viitoarea abatere, conform legii, se va impune măsura desfacerii contractului de muncă”, a declarat inspectorul şcolar general, prof. Viorel Botea, într-o conferinţă de presă.

CITESTE SI O profesoară din județul Brăila a ajuns la Poliție după ce a venit la școală beată criță

În luna noiembrie, profesoara de limba franceza de la școala gimnazială din satul Mihai Bravu, a venit la serviciu beată criță. Femeia a fost scoasă din școală de colegi.

Ulterior, profesoara a fost condusă la o secție de Poliție pentru a fi verificată cu aparatul etilotest. Rezultatul testării a fost incredibil: îmbibația alcoolică în aerul expirat a fost de 1,18 mg/l.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here