Patru tineri, prinși cu jumătate de tonă de pește din râul Olt, în perioada prohibiției

Peste
Peste. Sursa foto: turnulsfatului

Patru tineri din localitatea Ionești, cunoscută în România pentru numărul foarte mare de braconieri, au capturat ilegal aproape o jumătate de tonă de pește de pe râul Olt, ei fiind prinsi de polițiștii din cadrul IPJ Vâlcea.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică și Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea ”au depistat în flagrant delict, patru tineri care transportau ilegal pește cu un autovehicul”.

Polițiștii oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din Râmnicu Vâlcea, în autoturism fiind și alți 3 pasageri de 20, 21 și 22 de ani, toți din comuna Ionești. Din verificările efectuate s-a stabilit că aceștia ar fi pescuit peștele în noaptea de 27 spre 28 aprilie, din râul Olt. Peștele ar fi fost braconat pe Valea Oltului, pe raza localității Racovița.

Polițiștii vâlceni au dispus confiscarea și ridicarea în vederea confiscării a autovehiculul folosit la transport, cu o valoare de aproximativ 20.000 lei, 477 kg de pește speciile crap și caras în valoare de 6.000 lei, 1.500 metri de plase de pescuit monofilament și plurifilament și o barcă pneumatică cu vâsle, potrivit g4media.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here