Orașul în care vacile pasc pe spațiul verde. Reacția primarului:„Am toleranță zero”

sursa: Facebook

Primarul orașului Câmpulung, Elena Lasconi, a reacționat dur pe Facebook, după ce unul din fermieri și-a lăsat vacile să pască pe spațiul verde din oraș, ignorând astfel legea. „Nu am niciun pic de înțelegere pentru astfel de situații. A jurat că nu o să se mai întâmple, că își plătește amenzile, a sfidat câmpulungenii, legea și mai ales bunul simț”, spune primarul.

„Ghenele de gunoi, parcurile și zonele verzi dintre blocurile din Câmpulung au fost transformate în islaz. De ce? Pentru că până acum „a mers și așa”. Unul dintre fermierii din Câmpulung a făcut legea și i-a mers. De ani de zile își lasă vacile la păscut gunoaie iar apoi vinde lapte și brânză în piață. Are 21 de amenzi neplătite în valoare de opt mii de lei și nimeni nu mai știe câte avertismente și controale. Astăzi a venit în audiență să-mi ceară să-i semnez un certificat de producător ca să obțină finanțare de la APIA. Ghinion. Nu am niciun pic de înțelegere pentru astfel de situații. A jurat că nu o să se mai întâmple, că își plătește amenzile etc., dar l-am refuzat categoric pentru că a sfidat câmpulungenii, legea și mai ales bunul simț.”, a scris revoltată Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung, pe Facebook.

Aceasta a adăugat că intenționează să lucreze la un regulament al animalelor în Câmpulung și va propune reguli clare în acest sens.

„Vă mărturisesc că lucrez la un regulament al animalelor în Câmpulung pe care vreau să-l dezbatem în Consiliu Local. M-am consultat cu alți colegi primari din țară și mi-am dat seama că suntem de râsul lumii. Niciunul nu a avut de-a face cu asemenea situație. Așa că, voi propune reguli clare, stricte și voi lua măsuri legale drastice. Dacă e nevoie vom amenaja adăpost pentru animale și voi colabora cu poliția animalelor în vederea confiscării acestora și sancționarea usturătoare a proprietarilor”, a adăugat Lasconi.  

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here