Olt. Bărbat arestat pentru că și-a bătut calul

cal
cal. Sursa foto: b1tv

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din județul Olt a fost arestat după ce pe rețelele sociale au apărut imagini cu el batându-si calul cu bestialitate. 

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru rănirea cu intenţie şi schingiuirea animalelor, a comunicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Claudia Radu, potrivit digi24.ro.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, după ce pe o reţea socială a apărut o înregistrare video cu animalul în timp ce era bătut de un bărbat. „La data de 16 octombrie, Biroul pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt s-a sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei cabaline, în comuna Dobrosloveni, judeţul Olt. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 30 ani, din comuna Dobrosloveni, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei cabaline”, a comunicat IPJ Olt. Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor au emis un ordin de plasare în adăpost pentru calul agresat. A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de rănire cu intenţie a animalelor şi schingiuirea lor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.