O șoferiță a încurcat pedalele și a intrat cu BMW-ul într-un tânăr care scotea bani de la bancomat

sursa: monitorulneamt.ro
sursa: monitorulneamt.ro

Incident grav în Piatra Neamț. Un tânăr a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o șoferiță cu BMW în timp ce scotea bani de la bancomat. Șoferița a încurcat pedalele în momentul în care a vrut să iasă din parcare, a accelerat și a intrat în tânăr. Victima a suferit leziuni grave la picioare și a fost transportat la spital.

„Este vorba despre o șoferită de 20 ani din Rediu care ar fi confundat pedalele în momentul în care a vrut să iasă din parcare, a acroșat un taxi care era parcat în stație, a intrat în coliziune cu un imobil (sediul BRD) și a surprins un tânăr de 21 ani din Piatra-Neamț care era la bancomat”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, IPJ Neamț, pentru presa locală.

Potrivit monitorulneamt.ro, victima avut noroc deoarece bancomatul nu era montat într-un perete de beton, ci în unul construit din rigips. Tânărul a suferit leziuni la picioare și a fost transportat la spital pentru investigații.

Potrivit martorilor, șoferița doar ce achiziționase mașina cu câteva minute înaintea incidentului. Ea se afla în parcare pentru a întocmi actele de vânzare – cumpărare ale BMW-ului.

Șoferița s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Alt trotuar care țâșnește, cu pieton și bancomat cu tot, în fața unui șofer „ghinionist” care circula regulamentar.

    Din aceeași categorie:
    Pieton, trotuar și semafor țâșnesc inexplicabil în fața unei mașini care circula regulamentar.
    https://vibedeseara.com/pieton-trotuar-si-semafor-tasnesc-inexplicabil-in-fata-unei-masini-care-circula-regulamentar-din-ciclul-pietoni-care-se-arunca-ca-oile-in-fata-soferilor-inocenti/

    Pietonii trebuie să fie conștienți când se deplasează pe trotuar că în orice clipă un “șofer nevinovat și cu familie acasă” se poate cățăra pe ei și că fiecare plimbare în oraș poate fi ultima. Până când?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here