O femeie din Piatra- Neamț, răpită şi sechestrată de un bărbat de 61 de ani

FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com
FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com

O femeie de 41 de ani a sesizat la numărul unic de urgență 112 că ar fi fost răpită şi sechestrată într-o baracă din municipiul Piatra-Neamţ.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, a declarat că au fost demarate cercetările în urma cărora a fost găsită locaţia unde se afla femeia, fiind vorba despre o bază sportivă nefuncţională din oraş. „Din declaraţiile apelantei a reieşit faptul că, la data de 21 iunie a.c., în jurul orei 19.30, după ce ar fi părăsit incinta unui bar din Piatra-Neamţ, ar fi fost ajunsă din urmă de o persoană necunoscută, care i-ar fi acoperit ochii cu o eşarfă, după care ar fi fost condusă şi încuiată într-o încăpere, nefiind victima vreunei agresiuni.

Persoana în cauză, un bărbat de 61 ani, din Piatra-Neamţ a fost identificată de poliţişti şi condusă în vederea audierii la sediul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ”, a explicat Ramona Ciofu. Bărbatul nu a fost reţinut deoarece ar există neconcordanţe între declaraţiile femeii şi probele administrate de oamenii legii. Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor aspectelor reclamate, în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, potrivit agerpres.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here