O femeie care a încercat să dea foc unui magazin din București, reținută de polițiști

Piromana din Bucuresti. Sursa foto: Digi24
Piromana din Bucuresti. Sursa foto: Digi24

O femeie a fost ridicată de poliție. Anchetatorii au descoperit că a vrut să dea foc unui magazin de electrocasnice din București , în urmă cu cinci zile. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate în incinta magazinului din sectorul 6 se vede cum suspecta se plimbă printre rafturi, fără să se grăbească.

Ea se oprește în spatele unor cutii, astfel încât camerele să nu poată surprinde exact ce face. Apoi se îndepărtează încet. Imediat, se văd flăcări care cuprind o zonă a magazinului. Doi angajați au intervenit rapid cu un extinctor și au oprit flăcările. Au ars însă produse în valoare de 3500 de lei, potrivit digi24.ro.

Potrivit Poliției Capitalei, în urmă cu aproape o săptămână, Secția 22 Poliție a fost sesizată de reprezentanții magazinului de aparatură electronică dintr-un mall  că o persoană necunoscută ar fi provocat un incendiu în incinta magazinului.

Prejudiciu de aproximativ 3.500 de lei

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru distrugere.

Prejudiciul a fost stabilit la aproximativ 3.500 de lei.

Polițiștii Secției 22 Poliție din cadrul Direcției Generale de Poliție a municipiului București sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în București. Acest lucru la adresa unei femei, în vârstă de 44 de ani, bănuită de săvârșirea faptei.

Femeia a fost dusă la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here