O femeie a vrut să ia bani de la o  bancă din Iași ameninţând cu o foarfecă

FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com
FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com

O femeie a fost prinsă şi dusă la audieri după ce vineri a intrat într-o bancă din municipiul Iaşi şi ameninţand cu o foarfeca, a cerut unei funcţionare să îi dea bani, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

. „În jurul orei 12,00, poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie au fost sesizaţi despre faptul că o femeie a intrat într-o unitate bancară de pe raza municipiului Iaşi, a scos un foarfece şi a solicitat bani. Aceasta nu a primit ce a cerut, fiind imediat scoasă din incinta unităţii bancare de angajaţi. În urma incidentului nu au rezultat victime omeneşti”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.„Poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie au fost sesizaţi despre faptul că o femeie a intrat într-o unitate bancară de pe raza municipiului Iaşi, a scos un foarfece şi a solicitat bani. Ea nu a primit ce a cerut, fiind imediat scoasă din incinta unităţii bancare de angajaţi. În urma incidentului nu au rezultat victime omeneşti”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi .

Surse din rândul anchetatorilor susţin că femeia, de aproximativ 50 de ani, a fost depistată în zona cartierului Canta din municipiul Iasi, potrivit g4media.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here