O cunoscută cântăreață de muzică populară a ajuns primar | VIDEO

Irina Zoican, primărița comunei Balta, județul Mehedinți
Irina Zoican, primărița comunei Balta, județul Mehedinți

Irina Zoican, cântăreață de muzică populară, a fost aleasă primar în comuna Balta, din Mehedinți. Într-o intervenție la „Interviurile Cetateanul.net”, aceasta spune că și-a dorit să schimbe total fața comunei.

„Am avut această dorință vâzând că lucrurile au rămas amorțite în comuna Balta. Eu sunt născută aici și toate cântecele mele sunt din această zonă. Am zis că am o vârstă potrivită, nu sunt nici foarte tânără, nici în vârstă și e momentul să mă implic. Familia mi-a zis că am ce trebuie și sunt liniștită. Și eu tocmai eu asta am spus, că am tot ce trebuie și trebuie să mă implic”, a declarat Irina Zoican, primărița comunei Balta.

Irina Zoican nu a mai făcut politică și spune că a intrat într-un partid mic. S-a înscris în campania electorală pentru că „în ultimii 25 de ani nu s-a pus un metru de asfalt, nu există internet, apă și canalizare sau contract cu o firmă de salubrizare care să ridice deșeurile”.

Irina Zoican are acum în plan să transforme comuna Balta într-un punct de reper pentru turiști și cei care vor să meargă în drumeții montane. Întregul interviu cu primărița comunei Balta (Mehedinți) îl puteți viziona mai jos:

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here