O arteră importantă a Galațiului va fi modernizată cu 22 milioane de euro

Investiție de amploare în municipiul Galați. Autoritățile au emis ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea unei axe a orașului, în cadrul unuia dintre cele mai mari proiecte de infrastructură din ultimii ani. Valoarea proiectului este de 22 milioane de euro, fonduri europene.  

Potrivit reprezentanților Primăriei Galați, este vorba de „modernizare linii tramvai și carosabil străzile Traian Vuia, Henri Coandă, Bld. George Coșbuc (tronson str. H. Coandă-str. Al. Măcelaru)”.

În cadrul proiectului se vor executa lucrări de reabilitare a căii de rulare a tramvaielor, reabilitare și modernizare a stațiilor de transport public de călători, construirea sau modernizarea pistelor pentru biciclete și a trotuarelor, precum și reabilitarea părții carosabile. plantare de arbori și arbuști. Durata de execuție a lucrărilor  este de 16 luni.

Primăria municipiului Galați mai are în derulare un proiect similar cu fonduri europene, în valoare de peste 20 de milioane de euro, ce vizează străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918, care beneficiază astfel, pentru prima dată, de ample lucrări de modernizare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here