Neamţ. O femeie bolnavă psihic a dat foc apartamentului în care locuia

Pompieri
Pompieri

O femeie bolnavă psihic a fugit dupa ce a dat foc  apartamentului situat într-un bloc din Piatra-Neamţ. Pompierii sosiţi la faţa locului au constatat că incendiul se manifesta într-o cameră a apartamentului situat la parterul unui bloc.

 Femeia în vârstă de 56 ani a fost găsită pe o stradă din Piatra-Neamţ, fiind internată în secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere din culpă, potrivit stiripesurse.ro.

„Pompierii au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Au ars obiecte de mobilier, aparate electrocasnice şi materiale textile din interiorul camerei. În interiorul apartamentului nu se aflau persoane. Concomitent cu acţiunile pentru stingerea incendiului s-a acţionat şi pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului şi de pe casa scării. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost acţiunea intenţionată. Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc şi nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here