Mircia Gutău a fost instalat oficial în funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea

vouchere de vacanţă Mircia Gutău

Mircia Gutău a fost instalat oficial sâmbătă în funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, la al treilea mandat.

El a depus jurământul, după ce în cursul săptămânii Tribunalul Vâlcea a validat alegerea lui în această funcție la scrutinul din luna iunie.

„Sunt multe de făcut pentru dezvoltarea Râmnicului. Vom continua toate proiectele începute, vom schimba însă ritmul de lucru al lucrărilor și proporția celor care lucrează în administrație. Din păcate, în prezent sunt mai mulți cei din birouri și mai puțini cei de pe teren. Vom face invers. Vreau să spun și faptul că mă voi preocupa să mărim salariile din administrație. Nu poți să ai eficiență și să faci performanță cu un venit de 900 de lei net pe lună, din care să plătești drum, rate, asociații și să crești și copii și să-i duci la școală(…). Vom da drumul la trafic pe Calea lui Traian, vom amenaja ștrandul, de fapt tot ce am promis în campania electorală vom face”, a declarat Mircia Gutău.

Mircia Gutău este la al treilea mandat în funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, după perioada 2004-2010, el fiind între timp condamnat pentru fapte de corupție în două dosare.

În primă instanță, Judecătoria din Râmnicu Vâlcea a invalidat alegerile pentru funcția de primar, dar ulterior Tribunalul Vâlcea i-a dat câștig de cauză lui Gutău.

Prin instalarea lui Mircia Gutău, s-a încheiat oficial procesul de învestitură a tuturor celor 89 de primari din județul Vâlcea.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Felicitari valcenilor, care au ales un puscarias condamnat la 2 ani inchisoare, executati, pentru ca a primit 20.000 euro mita ca primar in functie. E un om de cuvant. A promis ca va defrisa o parte din padurile de pe Dealul Capela care coboara pana in oras, si a si trasmis ordinul sa inceapa lucrarile de taiere. Vrea ca pana in iarna sa inceapa deja constructia unui cartier de locuinte de lux, al carui proprietar este el insusi. Degeaba il mai aresteaza DNA si Inalta Curte de Justitie, caci prietenii sai de la Tribunalul din Valcea il pun in libertate, il declara bun de primar, sa fure in continuare. Rm.Valcea este orasul hackerilor, al curvelor de la TV si al primarilor arestati. A mai fost arestat si a stat in [uscarie si primarul Frincu, imediat dupa Gutau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here