Minoră de 14 ani, dispărută de acasă. Polițiștii gălățeni o caută

sursa foto: IPJ Galati
sursa foto: IPJ Galati

Poliţiştii gălățeni sunt în alertă după ce o minoră, de 14 ani, a plecat de acasă și nu a mai revenit. Copila locuiește în comuna Șendreni, județul Galați, iar dispariția ei a fost sesizată în cursul zilei de astăzi. Polițiștii au început să o caute și cer ajutorul populației pentru a o găsi. 

La data plăcării, minora era îmbrăcată cu un pantalon scurt, de culoare neagră, cu o dungă laterală albă și un tricou gri cenușiu, cu o inscripție portocalie. În picioare purta șlapi de culoare neagră.

„La data de 29 iulie a.c., Secția 1 Poliție Rurală Galați a fost sesizată cu privire la faptul că, în seara de 27 iulie 2019, minora Marcu Maria Cristina, de 14 ani, a plecat de la domiciliul său, din comuna Șendreni, și nu a mai revenit. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 28/29 iulie a.c., minora a dormit la domiciliul unei vecine din localitate, în această dimineață plecând într-o direcție necunoscută”, a precizat IPJ Galați.

Poliția cere ajutorul populației pentru a găsi minora dispărută. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here