Ministrul Cuc vrea forfotă pe șantiere și a găsit soluția

Cuc vrea forfotă pe șantiere și a găsit soluția
Cuc vrea forfotă pe șantiere și a găsit soluția

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc și directorul general CNAIR au fost prezenți pe șantierul Autostrăzii Sebeș – Turda, loturile 1 și 2, pentru a verifica stadiul lucrărilor la cele două obiective de investiții.
La fața locului, ministrul a constata că ritmul lucrărilor poate fi intensificat, mai ales și datorită condițiilor meteo favorabile. Astfel, decalajele înregistrate anterior, pot să fie recuperate în vederea încadrării în termele de finalizare asumate de către constructori.
„Au avansat lucrările, dar într-un ritm destul de mic, din punctul meu de vedere, şi, în acest sens, cred că o să am o discuţie cu doamna prim-ministru şi o să-i solicit ca două zile pe săptămână, dacă îmi dă voie, să stau pe loturile astea, să văd exact cum se avansează cu mine la faţa locului. Văd că, de fiecare dată când vin pe şantier, parcă se animă, se energizează şantierul şi atunci o să fie o energie continuă pe tot parcursul săptămânii.

Din această cauză o să vin două zile pe săptămână, să stau efectiv în şantier, să văd punctele unde se lucrează şi cum avansează fiecare constructor, cu atât mai mult cu cât vreau să mă ţin de promisiune, în sensul că ce mi-a promis constructorul, că la sfârşitul lunii decembrie, la sfârşitul anului, acest lot, lotul 1, va fi dat în circulaţie”, a spus Cuc.


Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here