Campanie umanitară în Ilfov: „Dă-le o şansă copiilor defavorizaţi din mediul rural”

MicNews
Mihai Căldăraru, fondatorul asociației

Cu ocazia împlinirii a 7 ani de activitate, asociaţia MicNews vine cu o nouă iniţiativă , cea de ajutorare a copiilor din mediul rural.

Campania „Dă-le o şansă copiilor defavorizaţi din mediul rural” organizată de Asociaţia MicNews, se va desfăşura în perioada 15-24 mai 2017.

Donațiile pot fi aduse la Școla Generală din Cernica

Campania umanitară debutează la Şcoala Generală din Comuna Cernica, judeţul Ilfov. Orice persoană poate face donaţii în alimente, dulciuri, haine şi jucării, direct la Şcoala Generală din Comuna Cernica, în data de 25 mai.

Asociaţia MicNews va împacheta frumos ceea ce oamenii vor dona pentru ca cei mici să se bucure de ceea ce primesc, iar noi de faptul că am avut ocazia să dăruim. Beneficiile sunt reciproce.

Dacă vor exista donaţii în bani, acestea pot fi făcute în aceeaşi zi, în incinta şcolii, unde veţi găsi spaţii amenajate”, a declarat Mihai Căldăraru, fondatorul Asociaţiei MicNews.

Încă de la înființare, Asociaţia a luptat pentru a ajuta copii care provin din medii defavorizate, mai ales a celor care suferă de diferite afecţiuni grave de sănătate.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.